#
#

СОЛИД КОМЕРС

е официален представител за България на италианските фирми:

#

25 години Солид Комерс

Вече 25 години произвеждаме елегантни изделия от метал, които гарантират сигурността и елегантния стил на Вашия дом, магазин или офис.

за фирмата:

Фирма СОЛИД КОМЕРС е създадена през 1990 година и вече 25 години произвежда елегантни изделия от метал, които гарантират сигурността и стила на всяка сграда. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база в непосредствена близост до София, както и със собствени транспортни средства за доставка до клиентите.

От 2006 година фирмата е официален представител на редица водещи европейски фирми - PASTORE,SOLITO, NOVA FERR, SIDEL, PUERTAS PADILLA,NORTON, ACM, MATT LIEVORE. Наши клиенти са водещите фирми в производството на охранителни гаражни врати и големи строителни компании на балканите и в Европа.

дейности:

Основната част от производствената програма на фирмата е насочена към производството на парапети от инокс и изделия от месинг и стомана.

Дистрибуция на - пожароустойчиви, сервизни и индустриални врати, части за охранителни ролетки, двигатели и аксесоари за охранителни ролетки, автоматика за врати.

сертификат от пасторе сертификат от пасторе сертификат от сидел сертификат от изотек