#
#

СОЛИД КОМЕРС

е официален представител за България на италианските фирми:

#

Солид Комерс

е официален представител за България на италианските фирми - PASTORE, NOVA FERR, BOSSONG, FEMI, ISOTECK, SIDEL.

PASTORE - www.pastore.biz

От 1897 е символ на сигурността в индустрията, магазините и домовете! Нашата фирма е официален представител за България на създателя на охранителните ролетки, гаражните врати и вратите за дома и индустрията! Днес италианската фирма ПАСТОРЕ е лидер в Европа и света в сектора на вратите за дома и индустрията, произвеждайки ролетни, секционни гаражни , пожароустойчиви и индустриални врати.Тя има представителства в над 27 страни от Европа, Азия, Африка и Америка.

NOVA FERR - www.novaferr.com

е компания, занимаваща се предимно с производството на метални части и аксесоари за врати - панти, колела, шарнирни оси, заключващи устройства и брави, аксесоари и орнаменти за врати и портали. В бъдеще фирмата ще се съсредоточи в доразвиването на производството на индустриални врати.

SOLITO - www.solitosrl.it

е производител на части и аксесоари за охранителни ролетки.

SIDEL - www.sidelsrl.com

Италианската фирма SIDEL е производител на всички видове пожароустойчиви врати - eднокрили стандартни и извънстандартни, двукрили стандартни и извънстандартни, еднокрили и двукрили плъзгащи

FEMI - www.femi.it

произвежда предимно професионални инструменти за обработка (рязане и полиране) на метал и дърво.

BOSSONG - www.bossong.com/

Създадена преди повече от 40 години, италианската фирма BOSSONG се е специализирала в производството на механични и химически анкери.

Gruppo Norton - www.grupponorton.it

Групата Нортън

Padilla fire doors - www.padilla-fire-doors.com

Padilla Fire Doors е специализирана компания за производство на пожароустойчиви врати, базирана в Югоизточна Испания, с дългогодишен опит в изработката на стоманени пожароустойчиви врати. Основана през 1987 година, компанията днес е общопризнат лидер на пазара.

Matt Lievore - www.www.mattgates.it

Matt Lievore

сертификат от пасторе сертификат от пасторе сертификат от сидел сертификат от изотек