#
#

СОЛИД КОМЕРС

е официален представител за България на италианските фирми:

#

Метални врати

На своите клиенти предлагаме следните модели врати - универсални врати модел “DOMUS”, блиндирани врати модел “IDEA” и врати подходящи за сервизни помещения модел “MULTI”.

#
метани врати

метални врати модел "DOMUS"

Универсалната метална врата модел "DOMUS" е еднокрила, може да е обръщаема (лява или дясна), изработена от поцинкована ламарина, с пълнеж от термоизолационен материал. Дебелина на крилото 39мм. Епоксиполиестерно покритие, изключително износоустойчиво както върху касата, така и върху крилото, цвят RAL 9002.

още
врати за сервизни помещения

врати за сервизни помещения модел "MULTI"

Врата за сервизни помещения MULTI, конструирана изцяло от поцинкована ламарина. Всички елементи и части, използвани за изработването на вратата са по ексклузивен проект на "PASTORE" и са изработени от горещопоцинкована стомана. Крилото е от ламарина, укрепено е с три хоризонтални подсилващи греди. Има вентилационни отвори в горния и долния край на вратата.

още
блиндирани врати

Двукрила метална врата - модел Multiuso

Двукрила метална врата е изработена изцяло от поцинкована стоманена ламарина. Отваряне дясно или ляво (необръщаема). Водещо крило със секретна брава и патрон тип Yale 40/40. С черна дръжка, с ядро от стомана и 4 броя панти. Паразитно крило с горно и долно сюрме. Епоксиполиестерно покритие, изключително износоустойчиво както върху касата, така и върху крилото, цвят RAL 7032. Без долен праг.

още