#
#

СОЛИД КОМЕРС

е официален представител за България на италианските фирми:

#

Гаражни Врати

гаражна врaта тип "летящо крило" модел "compact ct"

Oбща информация:
Гаражната врата модел "COMPACT CT" е тип "ЛЕТЯЩО КРИЛО", отваряща се хоризонтално под тавана, без таванни водачи. Балансиращия механизъм е от пружини, вградени във водачите. Произведена съгласно норма EN 13241, Сертификат СЕ 0425. Изработена е изцяло от поцинкована стомана, с прахополимерно покритие двустранно, цвят RAL 9002.
Касата:
Състои се от : две колони с размери 8х6 см, в които са вградени пружините; долна греда от ъглов профил, която може и за се демонтира, за да се пригоди към пода и горна греда. Към окомплектовката на касата влизат още: въжета от поцинкована стомана, амортизатори за крайния изключвател, хоризонтални противоветрови профили, система за регулиране на скоростта на движение на вратата.
Бравата:
Е тип "Yale" с външна дръжка от полиамид. Свързващите елементи са пригодени както за монтаж отвора, така и за монтаж зад отвора.
По заявка вратата може да има вентилационни отвори в горната и/или в долната част, а също иприспособление за автоматизиране. Вратата се произвежда изцяло готова за монтаж. Сигурност, надеждност, перфектно и безшумно функциониране са характеристиките,с които винаги се отличават вратите COMPACT.

модели гаражни врати тип летящо крило